Kymmenien hakemuksien jälkeen sain työssäoppimispaikan Las Palmasista, The Old Chocolate Factorystä. Täysin romuisen vanhan suklaatehtaan remontoivat mielettömän tyylikkääksi suomailainen pariskunta Sirkku ja Mika boutiquehotelliksi.
Paikka huokuu romantista tunnelmaa Las Palmasin sydämessä,vanhassa Veguetassa.
Ensimmäisenä päivänä sain tutustua päivän rutiineihin, aamupalan laittoon, huonesiistimiseen, sisäänkirjautumiseen, ja ennen kaikkea asiakaspalveluun. Pitkälti Elisa opastaa koko jaksoni aikana.
Meidän hommiin kuului: bed&breakfast-kerros huoneineen, aamupala,ja kaikki sisäänkirjautumiset.
Yksiköitä on 5,kaikki sijaitsee Veguetassa 5-10 minuutin kävelyn päähän. Useissa on myös monta eri huoneistoa tai asuntoa.
Asiakkaat ja heidän olonsa mukavaksi saaminen on ensisijaisen tärkeä.
Huomioon ottaminen, hymy, maalaisjärki ja joustavuus tässä paikassa ovat korvaamattomia työkaluja.
Asiakastilanteet tapahtuvat lähinnä aamupalalla ja sisäänkirjautumisen aikana. Hienotunteisuus on tärkeä, kaikki eivät olekaan juttutuulella aamupalalla. Asiakaspalvelu on hyvin yksilöllinen niin kuin myös huoneet, lakanat ja koristelut.
|
Aamupalalla tarjotaan mm. itseleivottua leipää, itsetehtyä jogurttia ja taivaallisenhyvää luomuappelsiinihilloa Gran Canarian vuoristosta Temisasista.
|
|
|
Mistä kaikki alkoi? |
|
|
Bed&Breakfast Floor
|
Versailles |
|
|
Balcony |
|
Atlantis
|
|
Atlantiksen kattomaalaukset |
|
Vatican |
|
kattoterassi |
|
Saint Sunday |
|
|
katunäkymä St. Sundayn kattoterassilta |
3.yksikkö: Casa San Marcial
|
|
näkymä |
|
San Marcialin kattoterassi |
|
Pepita |
|
Patio |
|
Pepitan keittiö
4. yksikkö: Casa Montesdeoca
5.yksikkö: Modernimpi Castillo:
|
Kommentit
Lähetä kommentti