Hellou World

https://drive.google.com/uc?export=view&id=10mAsGIqz6Nf_Zff1fobFVBeq_ykkjQbI

Moi, olen Krisse, 38 vuotias, intohimoinen matkailija, joka halusi hypätä varhaiskasvatus- alan rankasta pyörteestä ja tehdä jotain omannäköistä. Mainitsin ikäni ihan vain siksi, että tiedät: 

You are never too old and it`s never too late!


Viimeiset vuodet ovat olleet yhtä matkasuunnittelua, ja ohjelmien tuottamista joskin ihan omalle perheelleni. Ei edes kotiinsa ehtinyt kun seuraava reissu oli jo tekeillä. 
Lopulta kohtalokseeni koitui yksi some-mainos, jossa yllätys: miljoonien matkasuunnittelujen, majoituksien ja lentolippujen kuuklettamisen jälkeen facebook ehdotti matkailu-ala opintoihin hakua. En epäröinyt monta sekuntia ja mitä enemmän pääsen tämän makuun sitä enemmän tuntuu juuri mun jutulta.


Tee unelmistasi totta! No mutta...


 Suurin ongelmani oli tähän menneessä, ettei ollut unelmia. En osannut unelmoida. Työ on suuri osaa ihmisen arkea. Se on siis itsestään selvä, että työn pitää olla unelmatyö.


"Sitten kun olet aikuinen ja sulla on hyvä työ... "

 

Näin alkoivat aina Isäni sanat, kun puhuimme tulevaisuudesta, mutta koskaan emme keskustelleet siitä mikä se hyvä työ on.

Nyt kun olen tehnyt töitä ravintola-alalla, myynnin ja markkinoinnin parissa ja lopulta varhaiskasvatuksessa hyödyntäen mun alkuperäisen ammattikorkeakoulututkintoani tiedän ainakin mikä ei ole unelmatyö, vaikka kivoja aikoja ne olivatkin.
Tästä blogista pääset seuraamaan minun matkailu-alan opiskelua, sen sisältöä,  työssäoppimisjaksoja ja tässä väkisinkin saatte fiiliksiä siitä miten perheenäiti sopeutuu koulunpenkkiin uudelleen, löytääkö samanhenkisiä ihmisiä nuorison seasta, ja miten yhdistää perheen ja intohimomatkailijan unelmat.
Enjoy!



Kommentit

Suositut tekstit